Vorig jaar kwam FitChef uit, een boek vol eiwitrijke recepten, waarvoor ik samen met Clara ten Houte de Lang voor en met blogger en online uitgever Mark van Oosterwijck de inhoud verzorgde. Dit boek werd zo goed ontvangen dat er nu een tweede deel is: FitChef Turbo!

FitChef Turbo

Gezond en vers koken binnen een kwartier!

FitChef Turbo is met 245 bladzijden nog dikker dan het eerste deel al was. Er staan 85 recepten in voor ontbijt, lunch, avondeten en tussendoor. De meeste daarvan zijn binnen 15 minuten te bereiden. Bedoeld voor iedereen die vers, gevarieerd en relatief eiwitrijk wil eten zonder lang in de keuken te hoeven staan.

Alle recepten zijn eenvoudig te maken met ingrediënten uit de supermarkt. Eén hoofdstuk is gewijd aan ‘meal prepping’, met recepten die goed zijn voor te bereiden. Verder geeft het boek veel handige info en tips voor het inkopen, plannen en klaarmaken van je eten en het maken van je eigen weekmenu. Ook zijn er voorbeelden opgenomen van weekmenu’s: één voor een man en één voor een vrouw.

Al met al ben ik heel blij met het eindresultaat, en ik hoop dat dit boek weer net zo goed zijn weg weet te vinden naar lezers als het vorige!

Wil je kijken of het boek wat voor je is? Kijk dan op de verkooppagina. Als je het boek daar bestelt, doe je mij dubbel plezier!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *