Ik kan van alles zeggen op deze site, maar wat klanten vinden, zegt natuurlijk veel meer.

John Brands, managing director Commond:
“Karin werkte van september 2016 tot mei 2018 bij Commond in Breda als senior redacteur/contentspecialist. Zij hield zich in die functie bezig met het redigeren van alle voorkomende tekstuele producties. Online en offline. Van testimonials tot trendpapers en profielteksten tot personeels- en relatiemagazines. Karin was zich goed bewust van haar verantwoordelijkheid als redacteur en ging die nooit uit de weg. Ook heeft ze zich altijd zeer betrokken getoond bij de werkzaamheden die ze uitvoerde. Ze behoudt overzicht en weet planningen en budgetten goed te bewaken. Karin is iemand die graag zelfstandig te werk gaat, een hoog werktempo heeft en haar gedachten snel en moeiteloos op papier zet.”

Marco Barten, senior communicatieadviseur bij NISB (tegenwoordig Kenniscentrum Sport):
“We hadden behoefte aan ondersteuning om o.a. een aantal goede praktijkvoorbeelden en artikelen te schrijven die we bij NISB als content konden gebruiken op onze website, in de nieuwsbrief en in fysieke publicaties. Onze wensenlijst was groot en Karin heeft het vakkundig en doortastend opgepakt. Fijn om te merken dat Karin met een korte briefing van onze kant met veel verschillende onderwerpen voortvarend aan de slag ging en partijen benaderde om de informatie te verzamelen. Het heeft ons een flink aantal nieuwe producten opgeleverd die wij in verschillende communicatiekanalen inzetten (website, nieuwsbrief, ons social network netwerkinbeweging en publicaties in bladen).”

Werner Zonderop, Immigratie- en Naturalisatiedienst:
Karin is a professional editor and writer, who has a large responsibility for our corporate magazine IND Context. Besides that she’s regularly involved in other publications for the IND. Professional, careful, punctual, with a big knowledge of what is actually going on in the field of immigration and asylum, cooperative and allways willing to discuss, Karin is fun to work with.”

Marieka Baars, voor het organiseren van bedrijfshulpverlening | schrijven van een bedrijfsnoodplan | praktisch BHV advies:
“Na het lezen van jouw versies kan ik mezelf wel voor mijn hoofd slaan dat ik niet eerder je hulp heb ingeroepen! Waar ik zelf uren bezig was met herschrijven, omgooien, weer herschrijven, ombouwen, check-check-dubbelcheck en toch niet goed genoeg, kan ik na toevoeging van ‘Karin-power’ met vertrouwen mijn artikelen versturen.”

Sybrand Jonkman, Nyon Online Strategie:
“Karin heeft voor een klant van ons, een financiële dienstverlener voor ZZP’ers en het MKB, geruime tijd de webredactie verzorgd. Hierbij heeft zij op basis van haar eigen research, en door middel van het interviewen van mensen binnen de organisatie, verschillende artikelen geschreven. Karin weet lastige financiële onderwerpen om te toveren tot leesbare artikelen. In onze samenwerking werkt Karin zeer zelfstandig. Hierin geef ik haar een onderwerp en een paar richtlijnen aan, en weet zij hiervan een passend artikel te maken. Verder is ze altijd goed bereikbaar. Waardoor de communicatie per telefoon of e-mail zeer soepeltjes verloopt.”

Tom van Essenberg, Ministerie van BZK:
“Ik heb Karin meerdere malen en naar goede tevredenheid ingehuurd voor het schrijven van teksten (magazines en nieuwsbrieven). Karin is goed in haar werk. Ze weet heel goed de (soms complexe) materie toegankelijk te maken en kan dat voor verschillende doelgroepen. Bovendien doet ze dit altijd op tijd. Is ze snel en compleet in het maken van planningen en inhoudsplannen, en blijft ze van begin tot eind betrokken. Ook over het eindresultaat denkt ze graag mee.”

Simone Loonstra, Ministerie van VWS:
“Karin heeft voor mij meerdere malen een nieuwsbrief gemaakt. Ze is in staat om in een artikel of interview de kern van het verhaal op een informatieve, heldere en prettig leesbare manier over het voetlicht te brengen. Daarbij blijft ze tijdens het gehele proces van opzet tot afronding alert op het totaalplaatje (inhoud, vormgeving) en houdt ze de planning goed in de gaten.”

Wout Neutel, Besturenraad (tegenwoordig Verus):
“Op basis van ons gesprek en de diverse documenten heeft Karin een prima verhaal gemaakt. Dat vond ik heel verrassend. Ook is iedere keer de planning gehaald.”
Harm Jan Luth, Besturenraad/Verus:
“Positief! Snel van begrip, originele tekst, goed in timing, plezierig in overleg.”

 

 

 

Comments are closed.